Чувар

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Сметководител со искуство - Гипсар - Водоинсталатер - Возачи - Возачи - Возачи

Дени Интернационал има потреба од вработување на Чувар.

Кандидатите  треба да поседуваат Лиценца за обезбедување.

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија (CV) на следниот e-mail: sonjad@deniint.com.mk 

КЛИКНИ