Монтери и одржувачи на топлотни пумпи и системи за греење

За компанијата: Zero Energy Solutions е компанија со неколкугодишно искуство на овие простори која обезбедува технологија со врвен квалитет и е специјализирана примарно за производство и дистрибуција на геотермални топлински... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ЗЕОС Дооел Скопје
 • Активен до 08.12.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Zero Energy Solutions е компанија со неколкугодишно искуство на овие простори која обезбедува технологија со врвен квалитет и е специјализирана  примарно за производство и дистрибуција на геотермални топлински пумпи.

- Покрај производство на геотермални пумпи, специјализирана е и за проектирање и изведба на системи за греење, ладење и вентилација како и за редовно одржување и сервисирање на HVAC – системите.


Оглас: Монтери и одржувачи на топлотни пумпи и системи за греење

 • Звање: Монтери и одржувачи на топлотни пумпи и системи за греење
  Потребни работници: 3

      Неопходни компетенции:

 • Средно образование
 • Работно искуство - минимум 2 години
 • Поседување возачка дозвола Б категорија.