Шивачи/ки

Плата од 22.000 ден. до 30.000 ден.

  • Објавен пред еден месец
  • Domo Sofa
  • Активен до 16.07.2022
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје
  • Facebook: domosofafactory

Домо Софа вработува шивачки поради зголемување на обемот на производство.

Приклучи се на нашиот тим кои секојдневно се зголемува. Ви нудиме одлични услови за работа, обезбеден превоз со сопствена автобуска линија низ Скопје, топол оброк, работа од Понеделник до Петок само во прва смена од 07.30 до 15.30 часот.

Потребно е само минимално искуство за работа со шивачка машина, нашиот искусен тим ќе Ве обучи за правилно, прецизно и брзо ракување со најсовремени машини за шиење.

Почетна плата 22.000 денари, со можност за зголемување веќе од вториот месец.

Домо Софа се наоѓа во Визбегово, Скопје и е најголема компанија во Македонија за производство на тапациран мебел. Компанијата има мнозински Британски капитал и секогаш ги исполнува највисоките стандарди за вработените според Британските и Европски регулативи.

За аплицирање испратете ЦВ на [најави се за да го видиш е-маилот] или јавете се на 070/256-011

Ве очекуваме

Домо Софа Доо 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »