Возач со Ц категорија

Активни огласи од Дони фруитс Дооел:

Возач/дистрибутер - Администратор во магацин

Возач

 

Одговорности и должности за позицијата возач се следните:

• Го проверува камионот/приколката, пред и по патувањето, и ги евидентира сите дефекти што може да бидат предизвикани или идентификувани.

• Се грижи возилото да е опремено со сета соодветна документација за транспорт и возење вклучувајќи овластувања, дозволи потребни за транспорт.

• Камионите и приколките ги одржува чисти однатре и однадвор, особено стаклото на стаклата на камионот и е должен да ги наполни со деривати.

• Ја дистрибуира и испорачува стоката додека управува со камионот со и без приколка, преку урбани, рурални и меѓуградски  рути според потребите на Компанијата.

• Се грижи да го врати пакувањето на испратената стока назад во главниот магацин.

• Ги забележува предметите што се товарат или растовараат од камионот/приколката, предавајќи ги на одговорните лица.

• Известува директно до одговорното лице за каков било инцидент или проблем што може да се сретне за време на патувањето

Квалификации

*задолжително да има  Ц категорија

*пожелно е да поседува работно искуство како возач

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »