Агент за продажба за канцелариска работа

  • Објавен пред 7 месеци
  • EDSHOP
  • Активен до 21.08.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Домашна фирма со седиште во Скопје и оператива во 3 земји има потреба од агенти за продажба за канцелариска работа.

Потребни се агенти за работа за со Македонски и со Албански јазик.

За сите избрани кандидати следи обука и вработување.

КЛИКНИ