Рецепционер/ка

За компанијата: Хотелот "Амбасадор" се наоѓа во центарот на градот помеѓу Руската амбасада и новиот православен храм. Во негова близина (радиус од 1км) се наоѓаат повеќето државни институции. Хотелот "Амбасадор", располага... повеќе за компанијата »

Хотел Амбасадор*** има потреба од рецепционер/ка 

Кандидатите со работно искуство ќе имаат предност

Потенцијалните кандидати може да се пријават на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

контакт телефон: 070 386 - 438 во работни денови помеѓу од 10 и 14 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »