Оглас за електроинженер

Активни огласи од Фасилити Менаџмент Сервицес дооел:

Хаусмајстор / Молер - Oпшт работник за чистење на вентилација

(преземи го огласот како PDF)

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални објекти , која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид

 

 

 

 

Оглас за електроинженер

 

Потребни квалификации:

 

- Минимум 5 години работно искуство

- Учество во изградба на резиденцијални и комерцијални објекти

- Самоиницијативност и одговорност при извршувањето на работните задачи

- Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работните предизвици

- Способност за самостојна и тимска работа

- Прецизност и ажурност во работата како и запазување на рокови

- Возачка дозвола Б категорија

- Одлично познавање на MS Office, AutoCAD

- Познавање на англиски јазик

- Водење на административна документација

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: jobs@fms.com.mk, со задолжителна назнака на работното место за кое аплицирате.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

 

 

КЛИКНИ