Оператор во производство

За компанијата: Од нивното основање во 1919 година, КЕМЕТ е посветен на правење на светот на подобро, побезбедно, поповрзано место за живеење. Она што започна во лабораторијата за гаражи на еден пронаоѓач, сега се протега... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • KEMET Electronics
  • Активен до 20.06.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)