АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Плата од 25.000 ден. до 70.000 ден.

За компанијата: Супериор е основан во 1992 година како специјализирана компанија за производство, конфекционирање и печатење на секаков вид на ролни, хартии, фолии и флексибилна амбалажа. Нашите производи се употребуваат... повеќе за компанијата »

Супериор - специјализирана компанија за производство, конфекционирање и печатење на секаков вид на ролни, хартии, фолии и флексибилна амбалажа има потреба од АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Од кандидатот се бара:

-Развивање на продажната мрежа

-Планирање и организирање на продажни активности

-Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата

-Развивање и одржување на односите со клиентите

Потребни квалификации:

-Претходно работно искуство во соодветната област

-Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини

-Способност за индивидуална и тимска раабота, како и работа во динамична средина

-Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата

-Организираност и одговорност

-Доверливост и лојалност

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV / Портфолио на [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »