Продажен персонал

  • Објавен пред 2 недели
  • Боива Трејд ДООЕЛ
  • Активен до 29.07.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

БОИВА ТРЕЈД _маркети има потреба од продазен персонал (ж) 2

локација Маркет Кристи (Дебар маало)

Потребни квалификации и знаења,

-образование-ССС

-работно искуство-пожелоно во малопродажба со храна

-познавање на продажни техники

-пожелно познавање на англиски јазик

-работа со компјутери

Обврски и одговорности.

-продажба и услуга на купувачи

-изложување на роба

-изложување на цени

-примена на стандартот и процедурите за работа на работодавачот

Личен профил,

комуникативност и услужливост

Нудиме,

фиксна плата и бонуси по договор

-професионална и пријателска работна атмосфера

Сите заинтересирани да пратат СВ и мотивационо писмо на [email protected]  или да контактираат на 076/423-500  до 15 часот