Дистрибутер

 • Објавен пред 5 месеци
 • Декра
 • Активен до 01.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За нашиот клиент, Gio Gio Gelato, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 • Дистрибутер

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Дистрибуција на производите на Gio Gio Gelato;

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено средно образование;
 • Основно познавање на компјутерски алатки;
 • Познавање на англиски јазик е предност;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Претходно искуство дистрибуција. 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

За дополнителни информации јавете се на 078 222 302 секој работен ден од 09:00 до 15:00 часот.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите биографии можат да ги проследат на: boka.bistro@gmail.com

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 01/07/2019.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ