Продавач во пекара

  • Објавен пред 7 месеци
  • Пекара „Даша„
  • Активен до 14.02.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Se bara prodavach vo pekara. Samo prva smena. 072/512-760

КЛИКНИ