Агент за продажба

  • Објавен пред 2 недели
  • Optika Trivex
  • Активен до 16.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Оптика Тривекс има потреба од Агент за продажба

За кандидатите без искуство кои ќе го поминат интервјуто следува обука во областа на оптиката.

Доколку сте заинтересирани Ве молиме аплицирајте со CV со фотографија на следниов е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]