Магационер

За компанијата: Ариљеметал ДОО опфаќа производи изработени според најстрогите DIN и ISO стандарди, а исто така и специјални производи изработени според потребите на купувачиte како што се завртки, навртки, подлошки, нитни и др. повеќе за компанијата »

Доколку сакате да бидете дел од амбициозен и динамичен тим, ова е одлична можност да се приклучите на нашиот тим.

АРИЉЕМЕТАЛ доо објавува оглас за работното место ОПШТ РАБОТНИК ВО МАГАЦИН

Потребни квалификации:

  • Завршено средно  образование,
  • Со или без работно искуство,  
  • Способност за тимска работа

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават по е-маил:

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »