Наставник по англиски јазик

Јазичниот центар „Вортекс“ го проширува тимот и има потреба од наставник по англиски јазик. Отвореното работно место опфаќа полн фонд часови и редовен работен однос во текот на целата година.

Доколку сте заинтересирани ги очекуваме Вашите работна биографија и мотивациско писмо на info@vortex.mk најдоцна до 17 јули 2018 година. 

КЛИКНИ