Кредитен Консултант

  • Објавен пред 4 месеци
  • MCash
  • Активен до 20.05.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Радовиш

М-Kеш постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати. Во моментот имаме потреба од:

 

Кредитен консултант

 

Работни обврски:

 

    Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели;

    Развој и одржување на база на клиенти на локацијата;

    Клиентска услуга за плаќање и администрирање на реализирана продажба;

    Подготовка на периодично известување;

    Стручна и љубезна услуга на купувачи;

    Добри компјутерски вештини;

    Аналитичко размислување и вештини за приоретизирање на задачите;

    Вештини за тимска работа.

КЛИКНИ