ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР/ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР

  • Објавен пред 8 месеци
  • Визард Системи
  • Активен до 19.02.2020
  • Позиција: Електроника и телекомуникации
  • Локација: Скопје

Визард Системи ИТНО вработува еден Електротехничар и Електроинженер за изведба, пуштање во работа и одржување на системи за техничко обезбедување.

Кандидатот пожелно би било да има познавања од:

  • Минимум работно искуство од една година
  • Работа на проекти и монтажи/инсталации со безбедносни системи
  • Возачка дозвола Кат. Б

Сите заинтересирани кандидати да го достават своето CV на следните email адреси:

toni.stojanovski@wizard.com.mk

КЛИКНИ