Техничар за телекомуникациски услуги

 • Објавен пред 7 месеци
 • ДАТАКОМ ЈВ ДООЕЛ
 • Активен до 05.12.2023
 • Позиција: Сервисери и монтери
 • Локација: Скопје
 • Веб: datacom.mk

ДАТАКОМ ЈВ ДООЕЛ има потреба од следнава работна позиција

Техничар за телекомуникациски мрежи

Основни задолженија и одговорности:

 • Работа со телекомуникациски мрежи и нивно каблирање
 • Фузионо сплајсување на оптички влакна
 • Инсталација на завршни оптички приклучоци

Услови:

 • Возачка дозвола “Б” категорија
 • Завршено средно стручно образование 
 • Познавање на телекомуникациски мрежи
 • Работно искуство во телекомуникациска и/или инсталатерска компанија
 • Спремност и способност за стекнување нови знаења
 • Прецизност и точност во извршувањето на работните задачи
 • Англиски јазик

Вештини и Способности:

 • Професионален пристап кон зададените одговорности
 • Организираност и точност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Способност за организација на сопствените работни ангажмани

Што нудиме:

 • Редовно наградување
 • Редовни месечни примања
 • Договор на неопределено време 
 • Регрес за годишен одмор
 • Можност за надградба на професионален план
 • Стабилност и можност за развивање
 • Слобода и флексибилно време по или пред завршување на зададените задачи

Потребни Документи:

 • Професионална биографија /СV

Вашата апликација со назнака „ Техничар за телекомуникациски мрежи„
испратете ја на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »