Автоелектричар (товарен програм и градежни машнини

 • Објавен пред 11 месеци
 • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
 • Активен до 15.11.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

ДГТ Жикол е една од најголемите градежни компании во Македонија, која 30 години успешно работи на македонскиот пазар, доколку ги имате потребните квалификации, ја очекуваме Вашата апликација.

 

Автоелектричар  (товарен програм и градежни машнини )  -  1 извршител

 

Потребни квалификации:

 • Работно искуство автоелектричар на товарен програм и градежни машини,
 • Завршено стручно образование,
 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Исполнителен, иницијативен,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа под притисок и во дадени рокови.

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: vrabotuvanje@zikol.com.mk.

Контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ