Продавач/ка - магационер

Плата од 30.000 ден.

  • Објавен пред еден месец
  • ЕЛИВАЛ ДООЕЛ
  • Активен до 21.11.2023
  • Позиција: Магационер
  • Локација: Скопје
  • Веб: elival.mk
  • Facebook: elival.mk

ЕЛИВАЛ вработува ПРОДАВАЧ- МАГАЦИОНЕР

  • Мин средно образование,
  • Работно искуство во обласата на продажбата ќе се смета за предност

Продавница за електро материјали има потреба од продавач (продажба и редење на роба)

Плата 30.000 ден почетна

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »