Оглас за продавач во продажен салон

Кандидатот треба да поседува

  • Минимум средно образование
  • Високо Образование (ВСС) ќе се земе како предност
  • Одлично познавање на комјутери
  • Одлично познавање на Англиски јазик и активно користење
  • Позитивна и енергична личност
  • Желба за тимска работа
  • Желба за учење и напредување во кариерата

Кандидатите треба да достават свое CV со фотографија  најдоцна до 20.02.2019 на email: kariera@motocentar.com.mk

КЛИКНИ