Магационери

 • Објавен пред еден месец
 • Мотиви
 • Активен до 13.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, реномирана компанија од месна индустриска во Индустриска зона ИЛИНДЕН вработува

Магационери – 5 извршители

 

Потребни квалификации

 • минимум ССС
 • Подготвеност за работа во тим,
 • Основно познавање од компиутери
 • Оснвоно познавање на магацинско работење

 

Одговорности и овластувања

 • Спремање на роба
 • Помагање при утовар
 • Растоварање на роба
 • Одржување на хигиена во магацинските простории

 

Што нудиме

 • Работа само втора смена (од 12:00 до 20 :00 часот)
 • Се работи само една сабота (по потреба од 10:30 до 15:00)
 • Платен ноќен труд
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 20 дена

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на: kariera@motivi.mk со назнака Магационер најдоцна до: 13/12/2019

КЛИКНИ