Кувар/ка

  • Објавен пред 2 недели
  • Барел ДОО
  • Активен до 23.06.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

BKW Hybrid Bar има потреба од Кувар/ка

 

Персонал за во кујна на следнава позиција: 

Кувар со работно искуство со работно искуство.

Личен профил:

    Одговорна и лојална личност,

    Љубезност и педантност, со позитивен став,

    Самоиницијативност и посветеност на работата,

    Смисол за одржување на ред и хигиена,

    Тимска работа.

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV со слика на [email protected] со назнака КУВАР/КА најкасно до 25.06.2021 година.

Тел. за контакт 070 287 119

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.