Архивист

Деловно Информативни Системи – Архивирај ДОО е првиот приватен архивски центар во Македонија кој нуди услужно архивирање, дигитализација (скенирање) на хартиена документација и микрофилмување.

Заради зголемен обем на работа ДИС-Архивирај има потреба од дипломиран архивист.

Потребни квалификации:

  • ВСП – Историја со архивистика
  • Познавања од областа на компјутери
  • Возачка дозвола – категорија Б
  • Одговорност и желба за тимска работа

Доколку сметате дека ги исполнувате овие услови аплицирајте со вашето CV  на: [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака АРХИВИСТ-ДИС.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »