ГРАФИЧКИ РАБОТНИК – МАШИНЕЦ

Арт Принт Студио, има потреба да вработи:


 ГРАФИЧКИ РАБОТНИК –МАШИНЕЦ  (ШТАНЦАЊЕ, ВИТКАЊЕ, СЕЧЕЊЕ НА ГРАФИЧКИ НОЖ)


 
Опис на работата и работните задачи:

 • Работа во печатница со оффсет машини, машини за доработка, плотери ...


 За таа цел потребно е лицето да поседува:

 • Особен интерес за работа со машини, напредување и отклонување на дефекти,
 • Лична и професионална ефективност,
 • Прецизност и ажурност во работатата,
 • Отклонување на дефекти вон работно време,
 • Подготвеност за работа во тим, во производствен погон,
 • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја.

 

 Лицето ќе ги има следниве задачи:

 • Да рабoти на штанц машина графопрес,
 • Златотиск-Графопрес,
 • МБО машина за виткање,
 • Сечење на графички нож.
 • Превентивно да ги одржува во работна кондиција машините,
 • Помош и работни обврски со останатите вработени за изработка на печатени продукти во печатницата
 • Можност за добра заработка после воспоставување, усогласување и координација на целиот систем.

 

Наша понуда:

 • Плата  над 25.000денари за лице кое има искуство над 2 години.
 • Плата  над 20.000денари за лице кое има одредено искуство но со желба за работа.
 • Плата 18.000денари за лице кое нема искуство, но има афинитети за работа со машини.


Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака „ГРАФИЧКИ РАБОТНИК - МАШИНЕЦ”.
Општи правила за аплицирање:  Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).  Назнака на позиција за која се аплицира.

КЛИКНИ