ТЕХНИЧКИ ДИЗАЈНЕР И CGI AРТИСТ

  • Објавен пред 10 месеци
  • Visark
  • Активен до 17.09.2017
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

VISARK е данско архитектонско студио кое работи na дизајн на станбени објекти, примпрема на документи за дозвола за градба и визуализација во склоп на нашите проекти, како и поединечно за проекти од други фирми. 

Во моментов бараме технички дизајнер CGI артист со одлично познавање на 3D StudioMax, Revit и Photoshop.

Вистинскио кандидат очекуваме да поседува:

- Минимум 3 години работно искуство во моделирање и припремање на реалистчни фотографии, екстериер и ентериер.

- Искуство во приготвување на технички цртежи. 

- Одлично познавање на англиски јазик.

- Предност е ако е дипломиран архитект.

- Да е комуникативен и тимски ориентиран.

Сите заинтересирани апликанти да достават CV и портфолио најдоцна до 30 Септември на е-маил: md@visark.dk. За било какви информации во врска со позицијата, слободно може да не контактирате на истиот е-маил. Интервјуа ќе се одржуваат во тек на Октомври.

Почеток на работа е од 1 Ноември. 

КЛИКНИ