Работник во производство

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Приватна Агенција за Вработување МОТИВИ за својoт клиент, компанија со многу годишно искуство која нуди сервисирање, одржување на уреди за климатизација и  опрема за вентилација бара: Работник во производство 

Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:

 • Завршено основно или средно школо – машинска или електротехничка струка ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство во фабрика или работа на терен со рачен, пневматски или електричен алат е предуслов за пријавување
 • Познавање техника за заварување бакарни, алуминиумски и челични цевки ќе се смета за предност
 • Познавање техничка документација, читање технички цртежи и машински склопни цртежи и документација
 • Да поседува позитивен однос кон околината, грижа кон опремата и одговорност кон работата ​За следниве работни задачи
 • Работа со рачен, пневматски и електричен алат при склопување на уреди и опрема
 • Исполнување дневни, месечни и годишни планови за работа
 • Познавање на машинска техничка документација и читање технички цртежи за склопување
 • Одговорен и посветен однос кон работата, спремност за завршување на задачите во зададен временски рок
 • Примена на современи техники во работењето
 • Прецизно и внимателно ракување со алат, опрема и делови
 • Запазување на правилата за безбедноста и заштита при работа, одржување на дисциплина

На вработените им нудиме:

 • Редовни месечни примања
 • Работа во прва смена и исплата на прекувремени часови согласно плановите за работа
 • Работа во фабрика, климатизиран објект
 • Можност за обука, стекнување нови знаења и нови работни задачи
 • Дефинирани дати за годишен одмор
 • Награди за посветено извршување на работните задачи
 • Исплата на регрес за годишен одмор согласно со условите за стекнување
 • Можност за остварување новогодишен или друг надоместок

Услови за работа:

 • Се работи 1 смена од 7:30 - 15:30
  ПЛАТА: од 20.000 до 27.000 денари зависност од искуството

Вашата биографија испратете ја на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака Работник во производство 

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.