Возач со Ц категорија

  • Објавен пред 12 месеци
  • Центропром ДОО
  • Активен до 12.08.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Se bara vozac distributer so C kategorija. Pozelno e rabotno iskustvo. Tel 3227-211.

КЛИКНИ