Продажен персонал

  • Објавен пред 12 месеци
  • Bazaro DОО
  • Активен до 19.08.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Имате желба да учите, да се надоградите, вредни сте и спремни да понудите врвна услуга? -

Позиција:
1.Продажен персонал
2.Магационер 

Во секој од доленаведените продажни салони:
BAZARO Карпош 3 до Лептокарија,
Ново Лисиче, до топлификација - Чаир. 

Потребни квалификации:
1.CCC средно образование
2.Пожелно е искуство на иста или слична позиција

Ние сме секогаш во потрага по квалитетен и услужлив ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ на кои задоволството на посетителите ќе им биде примарна цел. Вашата кратка биографија можете да ја испратите користејќи го полето Аплицирај.

КЛИКНИ