Општ работник

 • Објавен пред 5 месеци
 • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
 • Активен до 21.05.2017
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

Општ работник        10 извршители  

                              

Потребни квалификации:

 • Предност имаат кандидатите со работно искуство на позиција градежен работник,
 • Пожелно е познавање на читање на работна  документација.

Личен Профил:

 • Флексибилнос
 • Одговорност и вредна личност
 • Организираност
 • Мотивираност и превземање на иницијатива

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ