Продавач на сладолед

  • Објавен пред 3 месеци
  • Scoop Artisan Gelato
  • Активен до 14.06.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Тимот на SCOOP ARTISAN GELATO има потреба од позитивни луѓе, кои сакаат да го послужуваат најдобриот сладолед во градот. Работната позиција претпочитува добри комуникациски способности, работа со луѓе, позитивен пристап и насмеано лице =) .Предходно работно искуство не е задолжително.

Локација на работа: ГРАДСКИ ПАРК СКОПЈЕ

Доколку сакаш да бидеш дел од нашиот тим можеш да не контактираш на 070 316 511, или на нашата ФБ страница https://www.facebook.com/scoopgelatomk

КЛИКНИ