Возач со Е категорија

  • Објавен пред 10 месеци
  • Профи Транс ДООЕЛ
  • Активен до 21.02.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Транспортна компанија поради проширување на својот тим има потреба од возач со Е категорија.

Потребни квалификации:

  • Возачка дозвола, E категорија
  • Познавање на релација Македонија - Турција
КЛИКНИ