Посредник во промет со недвижен имот / Real estate mediator

За компанијата: Move In е една од водечките агенции за недвижнини на пазарот во Скопје, креативна и иновативна агенција со квалификуван и високо професионален тим.Нашиот тим е составен од искусни агенти кои комбинираат... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Мове Ин
 • Активен до 28.07.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Мове Ин е етаблирана и брзо растечка компанија која посредува во промет со недвижен имот. Поради нашата континуирана експанзија регрутираме двајца сериозни, амбициозни и одоговорни кандидати, на работна позиција:

ПОСРЕДНИК ВО ПРОМЕТ СО НЕДВИЖЕН ИМОТ / REAL ESTATE MEDIATOR

Должности и одговорности:

 • Посредување и преговарање при трансакции за недвижности,
 • Склучување на посреднички договори, преговарање и советување за услови на пазарот со заинтересирани клиенти,
 • Промовирање на имоти според утврдени маркетинг канали,
 • Кординација и организација на сите активности во врска со посети на недвижен имот,   
 • Континуирано следење и истражување на пазарот на недвижен имот,
 • Ажурирање на информации,
 • Воспоставување на позитивни професионални релации со клиенти,
 • Совесно, навремено и клвалитетно извршување на работни задачи.

Образование, потребни знаења, вештини и способности:

 • Високо образование,
 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Задолжително познавање на англиски јазик во писмена и говорна форма (секојдневна комуникација со клиенти/ странски државјани од целиот свет),
 • Познавање на MS Office пакет програми и Интернет,
 • Организациски и комуникациски способности,
 • Работно искуство во продажба (презентации) и маркетинг ќе се смета за предност.

Лични карактеристики:

 • Позитивен начин на размислување,
 • Способност да се справи со луѓето на пријатен и љубезен начин,
 • Динамичност, мотивираност, ентузијазам и самоиницијативност,
 • Претсавителност, професионален однос кон клиенти и ориентираност кон позитивни резултати.

Ние Нудиме:

 • Почетна фиксна плата во првите 3-4 месеци за време на обука, со можност за заработка до 50.000 денари (во зависност од совладувањето на вештините потребни за извршување на работните задачи на позицијата).
 • Избраните кандидати ќе работат со полно работно време – неделно работно време од 40 часа. 
 • Работно време во две смени: 08:30-16:30h / 10:00 – 18:00h (40 часа неделно),
 • Пријатна работна атмосфера.

Сите заинтересирани кандидати можат својата Професионална Биографија (CV) да ја достават електронски преку полето Аплицирај веднаш.

Огласот трае 14 дена од датумот на објавување.