Асистент за продажба во Оптика

  • Објавен пред 3 месеци
  • Оптика Призма
  • Активен до 13.06.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Бараме асистент за продажба во новоотворена оптика во ТЦ Лиса.

Очекуваме кандидатот да поседува основни вештини во продажба, како и основно работно искуство во иста или слична деност.

Нудиме хармонична работна атмосфера, како и можност за професионален и персонален напредок.

 

КЛИКНИ