Хаусмајтор за одржување

Активни огласи од Mикеи Хантинг Клуб:

Собарка - Шанкер/ка и послужувачи - Рецепционер/ка

 

Опис на работно место:

  • Редовно одржување на објектот
  • Водење евиденција за извршени поправки и материјалот потрошен за истите и достaвување на извештај до претпоставен
  • Познавање на електрика и водовод
  • Познавање и одржување на систем за греење и ладење
  • Работа со електричен и рачен алат

Потребни квалификации:

  • Образование: ССС
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Претходно работно искуство

Лични карактеристики:

  • Проактивен и професионален пристап во работата
  • Чесност

Сите заинтересирани можат да испратат кратка биографија со фотографија на е- маил [најави се за да го видиш е-маилот]

За повеќе детали јавете се на телефонскиот број 02/2523523 (од 8 до 16 часот секој работен ден од понеделник до петок).

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »