Комерцијалист/дистрибутер

  • Објавен пред еден месец
  • Венекс д.о.о
  • Активен до 23.04.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

Венекс ДОО Скопје е компанија со богато портфолио во повеќе индустрии, а како дистрибутер на тонери, кертриџи и останат канцелариски материјал на македонскиот пазар е присутна веќе две децении. Вработуваме мотивиран комерцијалист за продажба и дистрибуција, кој треба да ги поседува следниве квалификации:

- Минимум завршено средно образование
- Возачка дозвола Б - категорија
- Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

Одговорности и задачи:

- Планирање и организирање на продажни активности
- Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти

Вештини и способности:

- Организациски и аналитички способности
- Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
- Одговорна, мотивирана и стабилна личност

Личен Профил:

- Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
- Комуникативна, одговорна и лојална личност
- Динамичност, желба за работа и тимски дух

Заинтересирани кандидати можат да ги испратат своите биографии на [email protected]
Контакт телефон: 071/205-554