Унапредувач на пазар

За компанијата: Основана во 1885-та година, Винарија Тиквеш е предводник во македонската винска индустрија, како и најстарата и најголемата винарница во регионот.Комбинирајќи ги придобивките од уникатното поднебје и идеалните... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ВВ ТИКВЕШ АД КАВАДАРЦИ:

Оператор во магацин - Кавадарци

(преземи го огласот како PDF)