Хигиеничар - Пакувач во магацин

 • Објавен пред 6 месеци
 • Алфа Лаб Дооел
 • Активен до 24.08.2018
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Алфа Лаб има потреба од

Хигиеничар - Пакувач во магацин

Одговорности и задачи:

 • Одржување и хигиена на канцелариски простор
 • Искуство во пакување на пратки за достава
 • Лепење на декларации и етикети на производи

Потребни квалификации: 

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција

Личен профил:

 • Ведра и одговорна личност
 • Лојалност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска работа

Вашите апликации доставете ги на vrabotuvanje@alfalabmk.com или преку копчето "Аплицирај".

КЛИКНИ