Пекар/ка

Ланецот бурекџилници КИСМИ има потреба од мајстори-пекари за производство на бурек, пити, бели печива и лиснато тесто, со плата 45.000,оо - има можност за договор.

Сите заинтересирани и за повеќе информации може да се јават на телефон 070 810 779

Лице за контакт Горан.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »