SOCIAL MEDIA MANAGER

 • Објавен пред 8 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 25.10.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

MOTIVI Group, за потребите на наш клиент, дигитална маркетинг агенција, бараме:

SOCIAL MEDIA MANAGER

Потребни квалификации:

 •  познавање на водечките социјални мрежи;
 •  најмалку три (3) години работно искуство на иста (Social Media Manager) или слична позиција;
 •  креативност во пишување;
 •  познавање на Photoshop и Illustrator е задолжително;
 •  oдлично познавање на Aнглиски јазик (proficient user).

Работни обврски:

 •  Пишување на креативни постови на социјални мрежи, како и дизајнирање на истите;
 •  Интерактивна комуникација со фановите на социјалните мрежи;
 •  Преведување и парафразирање на текстови;
 •  Извршување на други работни задачи според потребите на работното место.

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат, пратете го васето CV преку маил на kariera@motivi.mk до 24.10.2018

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате


Пробајте ги услугите на MOTIVI Group и KARIERA.mk за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на професионалци, внесете го вашето CV на KARIERA.mk.

КЛИКНИ