МЛАДИНСКА КНИГА ВРАБОТУВА АГЕНТИ ВО ТЕЛЕФОНСКО СТУДИО

Младинска книга, реномирана меѓународна компанија од областа на издаваштвото на енциклопедии, објавува оглас за следната работна позиција:

Агенти за  телефонска продажба

​​Реон Македонија


Старосната граница како и работниот статус воопшто не се важни.
Кандидатите треба да имаат само интерес за работа, а фирмата ги обучува и оспособува кандидатите за работа.
Посебни квалификации не се потребни освен желбата за работа, позитивна енергија и добро расположение на кандидатите.

Претходно работно искуство не е неопходно.

Работни услови:

Плата по договор плус дополнителен % од продажба.

Работно време од 8 - 16ч., од понеделник - петок.

Вашите биографии можете да ги испратите  преку е-mail адреса: hristina.blazevska@mkskopje.com

КЛИКНИ