Термо Систем: Комерцијалист

 • Објавен пред 11 месеци
 • ТЕРМО СИСТЕМ
 • Активен до 28.01.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Термо Систем од Скопје, компанија која се занимава со продажба на опрема за греење и климатизација, има потреба од вработување на Комерцијалист.

Сите заинтересирани да пратат CV на македонски јазик со слика и мотивационо писмо на е-маил адреса: termosistem91@gmail.com со назнака  „Комерцијалист“. 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум ВСС
 • Одлични комуникациски вештини
 • Одлични преговарачки вештини
 • Организираност, одговорност и иницијатива
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Работа со компјутери
 • Англиски јазик
 • Предност со работно искуство во струката

Е-ПОШТА: termosistem91@gmail.com
 

КЛИКНИ