Комерцијалист - 2

Трговско друштво за трговија, производство и услуги на големо и мало, ексклузивен застапник и дистрибутер на целата палета на производи под брендот Swisslion:

ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ
Има потреба од работници на работно место

КОМЕРЦИЈАЛИСТИ 2 (двајца)
за работа на домашен пазар


ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ има потреба од 2 (двајца) комерцијалисти за работа на домашен пазар,  кои ќе работат со полно работно време од понеделник до петок, од 08 до 16 часот.

Клучни одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности - продажба на прехрамбени производи од асортиманот на работодавачот;
 • Унапредување на продажбата
 • Развивање и одржување на односите со клиенти.

Потребни квалификации:

 • ВСС – Економски факултет;
 • Претходно работно искуство од минимум 2 години во областа на продажба на прехрамбени производи;
 • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
 • Познавање на компјутерско работење (MS Office, Internet)

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини;
 • Организациски и аналитички способности;
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати;
 • Ориентираност кон клиенти;
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен.

Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите на следната е-мејл адреса: jobs@swisslion.com.mk со задолжителна назнака на позицијата.

Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од денот на завршување на огласот.
 • Траење на огласот и рок на пријавување 8 работни дена од објава на огласот.
 • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
КЛИКНИ