Продавач(ка) /послужувач на храна

  • Објавен пред една недела
  • Милфуд Доо
  • Активен до 17.04.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Слаткарница Лапетит, која се наоѓа во ТЦ Лисиче, вработува продавач(ка) /послужувач на храна, за полно работно време, работа во смени.

Кандидатите треба да имаат желба за работа, да бидат комуникативни, флексибилни. Доколку имаат претходно искуство на работа со храна ќе се смета за предност.

Испратете кратка биографија на:

[email protected]