Вработување во Лаки хотел & спа - Охрид

 • Објавен пред 7 месеци
 • Лаки Хотел & Спа
 • Активен до 28.04.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Охрид

Новиот луксузен ЛАКИ ХОТЕЛ & СПА  има потреба од вработени на следниве работни позиции :

 • рецепционери/ки
 • келнери/ки
 • шанкери/ки
 • мијачи на садови
 • собарици
 • кувар
 • помошник кувар
 • салатерки

Потребни квалификации за работните позиции Рецепционери/ки, Келнери/ки, Шанкери/ки :

 • минимум ССС (високо образование се смета за предност)
 • задолжително познавање на Англиски јазик (познавање на друг јазик се смета за предност)
 • Одлични комуникациски вештини
 • Љубезност
 • Спремност за тимска работа

Сите заинтересирани можат да пратат CV со прикачена понова фотографија на емаил-от : lakihotelspa@t.mk

КЛИКНИ