Дистрибутер за Скопје со сопствено товарно возило

За компанијата: Компанијата Кодинг е основана во 1987 година во секторот градежништво, а од 2004 започна со изградба на фабрика за вода и сокови. Во 2005 година, Кодинг започна со производство и дистрибуција на Горска... повеќе за компанијата »

ГОРСКА ДООЕЛ, друштво за производство, промет и услуги, бара ВОЗАЧ-ДИСТРИБУТЕР со сопствено товарно возило за реон Скопје. 

Од кандидатот се бара:

 • Да се придржува кон барањата и пропишаните правила на компанијата,
 • Да се придржува до мерките за безбедност и заштита при работа,
 • Да учествува и да придонесува во развојот на компанијата преку давање на сугестии и идеи за унапредување на работните процеси,
 • Да биде активен во комуникација и соработка со останатите сектори.

Работните задачи и одговорности на кандидатот се:

 • Подготовка на потребната документација;
 • Да води евиденција на рокови и цени на производите;
 • Да врши попис на производите кои треба да ги дистрибуира;
 • Да се грижи и одржува редовна хигиена на возилото;
 • Да поседува документација за примо-предавање на производите;
 • Навремено да ги доставува фактурите;
 • Да биде одговорна и организирана личност со високо развиена свест за лојалност и чесност

Контактирајте нè на : 075416135 - Љупчо Трајков

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »