Шеф на персонал

  • Објавен пред 9 месеци
  • Гостилница Бони
  • Активен до 27.02.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Гостилница Бони, бара сериозна машка особа за позиција - шеф на персонал.

Обавезно е претходно работно искуство во угостителство и услужна дејност.

Аплицирање на nelalena2014@gmail.com

Работните услови и деталите околу работното место, ќе ви бидат презентирани на лице место, доколку бидете

повикани на разговор.

 

КЛИКНИ