Хигиеничар/ка во кујна

За компанијата: Ресторанот "Ѕвезден Океан" се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана. Нашите гости се луѓе кои знаат да уживаат во својот оброк и сакаат да јадат свежа и вкусна храна. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден ден
  • Шин Хаи
  • Активен до 30.09.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кинески ресторан има потреба од хигиеничарка во кујна
Плата 20 000ден