Majorel: Deutschsprachiger Kundendie nstmitarbeiter - 100% von zu Hause aus

Deutschsprachiger Kundendie nstmitarbeiter - 100% von zu Hause aus

За компанијата: Majorel дизајнира, гради и испорачува висококлвалитетна корисничка подршка, CX за многу светски водечки брендови. ги сервисира клиентите ширум светот преку 82,000+ вработени, лоцирани во 45 земји на 5 континенти на 60 јазици повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »