Олимпус Фоодс: Мерчендајзер-унапредувач на продажба

Мерчендајзер-унапредувач на продажба

Мерчендајзер -унапредувач на продажба

Услови:

 • Завршено средно образование,
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Претходно работно искуство во областа ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола Б категорија (активен возач).
 • Место на живеење Скопје

 Работни задачи:

 • Изложување (редење) и уредување на продажните полици согласно утврдените позиции.
 • Следење на рокови
 • Соработка со комерцијалистите
 • Спроведување на основни промотивни активности за зголемување на продажбата
 • Контрола на цени 
 • Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Вашата професионална биографија (CV)на македонски и англиски можете да го испратите на следниов маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »